Florbal – děvčata postoupila do Final Four

Už pouze poslední zápas dělí florbalové družstvo dívek od finále Poháru českého florbalu středních škol, které se uskuteční v rámci Superfinále florbalové extraligy 17.4. 2016 v 02 aréně.
Dnešní turnaj TOP8 – západ, kde se střetly vítězky krajských eliminací se uskutečnil v hale Hamr-Braník. Přestože sestava nebyla úplná, pouze 8 hráček, bylo naším cílem postoupit. V úvodu jsme se museli vyrovnat s porážku od silné “Obchodky” z Boleslavi. Další zaváhání jsme si již nemohli dovolit a po vítězstvích nad Plzní a Kadaní jsme postoupili do semifinále z druhého místa. V boji o postup děvčata zvítězila po velmi dobré hře nad týmem z Českých Budějovic 2:0. A tak máme možnost 16.4. v hale Prahy 11 děvčatům z Mladé Boleslavi vrátit porážku a probojovat se do finále proti vítězi východu.

Sestava: Natálie Horynová TA (brankář), Andrea Kadidlová TA (2 góly), Lucie Reinšteinová TB, Kateřina Kotrčová 1A (1 gól), Izabela Kalinová 1B (4 góly), Kristýna Andrlová 1B (1 gól), Nikol Zezulová KB, Martina Maixnerová KB

více na http://www.mladeznickyflorbal.cz/stredniskoly/