SHAREPOINT Postupická

Nově nutno zadávat přihlašovací údaje pro přístup na Školní informační a e-learningový portál (Sharepoint) pouze v úplném tvaru:

přihlašovací jméno = postupicka\prijmeni.jmeno a heslo = stejné jako do školní sítě (například – postupicka\kulhanek.miroslav (studenti), postupicka\kulhanek (učitelé)

Pokud se Vám nedaří přihlásit se ani po zadání přihlašovacího jména v úplném tvaru, došlo k expiraci vašeho hesla, která se projevuje neustálým vyskakováním přihlašovacích údajů (týká se hlavně maturantů, kteří již nemají IVT a heslo si tím pádem pravidelně nemění).
Je nutné přihlásit se ve škole k počítači (ideální možností je šest počítačů ve vestibulu školy) a heslo si zde jednoduše změnit. Následně již při použití nového hesla nebude s přihlášením problém.
Pokud by se nezdařila změna hesla, tak je potřeba vyhledat některého z informatiků, který Vám bude muset heslo změnit individuálně.
Doporučujeme také pro přístup používat pouze Internet Explorer. V ostatních prohlížečích vždy záleží na celé řadě individuálních nastavení, takže bohužel nelze garantovat 100% funkčnost.