SUBTERRA CUP – chlapci

Letošní ročník Subterra cupu jsme začali relativně jistým postupem v okresním kole. Po hladkých vítězstvích ve skupině jsme si pohlídali i vyřazovací část a mohli se těšit na krajské finále.
Do toho postoupilo celkem 14 škol, které byly rozděleny do 4 skupin. My jsme byli zařazeni do sice tříčlenné, ale velmi silné, a to se Štolou a Špitálskou. V prvním, velmi vyrovnaném zápase jsme vybojovali remízu 2:2. V druhém neméně náročném se nám podařilo vyhrát 4:3, což nakonec stačilo i na první místo ve skupině. A díky tomu i přímý postup do čtvrtfinále. V něm jsme nedali soupeři šanci a po hladkém vítězství 3:0 vyhlíželi, s kým se utkáme o finále.

A v semifinále nás čekal opět zápas proti nakonec i celkově vítěznému Gymnáziu Nad Štolou. Zápas byl opět velmi vyrovnaný, vedení 1:0 i 2:1 jsme však nedokázali udržet a půl minuty před koncem jsme inkasovali třetí branku, která poslala dál soupeře.
V posledním zápase této školní florbalové sezony jsme si pak alespoň částečně spravili chuť vítězstvím v zápase o 3. místo.

Všem našim reprezentantům děkujeme za krásné florbalové okamžiky, bojovnost a odhodlání vydat ze sebe maximum a budeme držet palce zase v příštím roce.

Autor: Martin Niklas