• Základní informace
    • Povinně zveřejňované informace
    • Historie a současnost
    • Školská rada
    • SRPG
    • GDPR – Pověřenec
  • O škole
    • Školní poradenství
    • Školicí středisko ECDL
    • Školní jídelna
    • Školní časopis
    • Evaluace
    • Podpora vzdělávání
    • Doučování žáků škol
    • Řády
    • Zprávy
  • Studium
    • Bakaláři
    • Maturita
    • ŠVP
    • Učební plány
    • Rozvrhy
    • Ke stažení (studium)
    • Organizace školního roku
  • Zájemci o studium
    • Den otevřených dveří
    • Informace k přijímacímu řízení
    • Kritéria přijímacího řízení
    • Dokumenty a formuláře
    • Přípravné kurzy
    • Výsledky přijímacího řízení
    • Pokyny pro odvolání
  • Ke stažení
    • Formuláře
  • Nostrifikace
    • Informace k nostrifikačním zkouškám
    • Hygienická pravidla
  • Kontakty
    • Kontaktní informace
    • Vedení školy a sekretariát
    • Pedagogický sbor
    • Školní poradenství
    • Školní jídelna
    • Kontaktní formulář

Gymnázium Postupická - Praha 4

Sekretariát 246 007 400 · Kontakty učitelé · Bakaláři · Microsoft Teams

Informační film o škole · Suplování · Jídelna · Facebook · Instagram

Školní poradenství — Výchovné poradenství — Prevence rizikového chování — Školní psycholog Školicí středisko ECDL Školní jídelna — Jídelna  — Potravinové alergeny Školní časopis Evaluace Podpora vzdělávání Doučování žáků škol Řády Zprávy

Gymnázium Postupická > O škole > Školní časopis

Školní časopis

Jednotlivá čísla školního časopisu SINGL:

Singl - prosinec 2022

pdf · 2 MB

Singl - září 2022

pdf · 3 MB

Singl - únor 2022

pdf · 10 MB

Singl - listopad 2018

pdf · 6 MB

Singl - časopis číslo 6 (školní rok 2017/2018)

pdf · 5 MB

Singl - časopis číslo 5 (školní rok 2017/2018)

pdf · 17 MB

Singl - časopis číslo 4 (školní rok 2017/2018)

pdf · 13 MB

Singl - časopis číslo 3 (školní rok 2017/2018)

pdf · 15 MB

Akreditované středisko pro ECDL testování Hlavní město Praha AKCENT International House Prague Podpora vzdělávání
 
 
© 2022 Postupická , Povinně zveřejňované informace